Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Verhuur

Qooder ervaren? Bij Qoodermotive kunt u eenvoudig een Qooder QV3 of Quadro Qooder huren. Wilt u liever een andere motor proberen? In samenwerking met MVS Motormakelaardij kunt u bij ons ook verschillende CF Moto modellen huren. Bekijk hier onder de motoren die wij aanbieden. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Qooder QV3

Qooder QV3

De QV3 is de allereerste 3-wiel motorscooter met 14” voorwielen en de enige met het HTS™ kantelsysteem. De QV3 is gewoon te rijden met je autorijbewijs en staat voor de ideale combinatie van efficiëntie, een ontspannen gevoel en rijplezier!

Quadro Qooder Adventure 2021

Quadro Qooder

Qooder staat voor gemak en rijplezier waarmee je elk soort terrein overwint. Door de 4-wiels kanteltechniek blijft je altijd keurig rechtop staan en kun je ontspannen genieten. Een Qooder is veelzijdig en brengt je veilig naar waar je moet zijn. Met Qooder rijd je initiatief & altijd stabiel.

CF Moto 400NK

De 400NK is afgeleid van de populaire 650NK en koppelt sportiviteit. Een uitmuntende wegligging, een scherp stuurgedrag en een intuïtieve bediening! De CFMOTO 400NK is je toeverlaat as het aankomt op rijplezer, beheersbaarheid en bochtenwerk.

CF Moto 650NK

De 650NK is de streetfighter in het CFMOTO gramma.De motor is agressief, maar erg toegankelijk. Sportief maar beheersbaar en op maat gemaakt voor de liefhebbers van midsize hypernakeds.

CF Moto 650MT

Ben je een avontuurlijke motorrijder? Dan is de 650 MT echt iets voor jou! De motor heeft een stoer en een karaktervol uiterlijk. De typische en comfortabele allr-road zitpositie zorgt voor een veilig gevoel en een moie combinatie met volwassen rijeigenschappen.Met de 650MT kun je op alle wegen uit de voeten.