Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Service & Onderhoud

Goed voor je portemonnee

Onderhoud

Regelmatige onderhoud, voor oneindig plezier met je Qooder! Bij Florijn Qoodermotive weten we hoe het rijdt en hoe we je Qooder kunnen onderhouden. Regelmatig onderhoud is beter voor je Qooder en beter voor je portemonnee! Problemen die we tijdens een onderhoudsbeurt hadden kunnen signaleren en verhelpen, kunnen voor grote problemen zorgen als je hiermee doorrijdt. Vaak kost een onderhoudsbeurt in de meeste gevallen minder dan de gevolgen van het overslaan van een onderhoudsbeurt.

Onderhoud Qooder motorscooter

Wat doen wij zowel met onderhoud van de Qooder of motorscooter?


Uw Qooder ondergaat dan een algemene technische inspectie. Hier maken wij een rapport van welke aan u overlegd wordt zodat u op de hoogte bent van de technische staat van uw 3-wieler of 4 wieler motorscooter. Tevens staan op het technisch rapport de bijzonderheden vermeld die wij binnen een jaar verwachten. Dit doen wij om u zoveel mogelijk te vrijwaren van onvoorziene kosten.

En uit te voeren reparaties worden met u doorgenomen zodat wij ze kunnen gaan uitvoeren. De Qooder is uitgerust met een hydropneumatische veersysteem. Dit systeem geeft veel comfort, maar met zicht op het onderhoud ook zeer voordelig. Het systeem kent veel minder onderdelen die slijtage aan onderhevig zijn.

 

Zorgvuldige controle


Het veersysteem van de 3-wielmotor en 4-wiel motor moet ook onderhouden worden. Wij controleren het systeem of lekkage, En brengen indien nodig de druk In het systeem weer op niveau. zo blijven de comfortabele rijeigenschappen gewaarborgd.

Verder worden de vloeistoffen gecontroleerd of ververst van de motor en aandrijving. Wij controleren de staat van de aandrijfriem en vervangen deze als hij aan zijn vervangings interval is. De Qooder uitgerust met Een schijfrem systeem. Deze controleren wij op van slijtage de remschijven en remblokken en indien nodig wordt goed of In het remsysteem ververst.

Onderhoud remmen Qooder motorscooter

Bosch Car Service


Florijn Qoodermotive is onderdeel van Florijn Automotive, een Bosch Car Service mobiliteitsbedrijf. Dit houdt in dat we werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele onderdelen. Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. We stellen de kosten van te voren vast. Vallen de kosten toch hoger uit? Dan stemmen we de mogelijkheden eerst met je af voordat we de werkzaamheden uitvoeren. Bovendien worden er jaarlijks technische trainingen gegeven voor onze monteurs! 

Blijf rijden zonder zorgen

Qooder en 5 jaar garantie

Wil je de Qooder kopen, maar heb je geen zin in onverwachte kosten? Dat kan! Wij kunnen jouw Qooder leveren met 5 jaar garantie. Als je de Qooder via ons in dekking geeft is dit mogelijk in combinatie met 5 jaar garantie. Zonder grijze gebieden van uitsluitingen!

Lekker helder toch? Weet je wat, dan doen we de mobiliteitsgarantie (pechhulp) er gelijk bij.
Florijn Qoodermotive, weet hoe het rijdt!

Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie of de welbekende pechhulp is wel zo veilig. Het is heel vervelend als je door omstandigheden met pech komt te staan. Met onze mobiliteitsservice wordt u altijd snel geholpen. Bel bij pech de alarmcentrale en de hulpdienst wordt gelijk ingeschakeld.

Proefrit aan huis

Liever een proefrit maken aan huis? Wij komen met de Qooder gratis en vrijblijvend naar je toe voor een bezichtiging, proefrit en live instructie. Zo kun je in de vertrouwde thuisomgeving geïnstrueerd worden en door ons wegwijs gemaakt worden in, op en met de Qooder.