Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10
Over Qooder

Qooder is een Zwitsers merk dat in 2010 gevonden is en zicht focust op stedelijke & buitenstedelijke mobiliteit. Door innovatie en geavanceerde technologische olossingen verbetert het merk het dagelijkse woon-werkverkeer. De modellen van Qooder zijn gemaakt om unieke rijervaringen te bieden, dagelijkse stress veroorzaakt door verkeersopstoppingen, onstabiele weg- en weersomstandigheden te overwinnen en tegelijkertijd een hoog verkeersveiligheidsniveau te garanderen.

Qooder heeft een nieuwe voertuigcategorie ontwikkeld die de stabiliteit & het confort van een auto combineert met de wendbaarheid & vrijheid van een motor. Hierdoor is er een perfecte mix van veiligheid en rijplezier.

Met Qooder ™ hebben we een geheel nieuwe voertuigcategorie geboren, een uniek en origineel product op het wereldtoneel. Qooder ™ combineert de stabiliteit en het comfort van auto’s met het enthousiasme en de wendbaarheid van motoren en levert onvergelijkbaar rijplezier, veiligheid en plezier. Qooder is innovatief, zowel in ontwerp als op technologie. Met de ontwikkeling van het HTS™ (hydraulisch kantelsysteem) is er een hydropneumatisch veersystem ontwikkeld dat kanteltechnologie op alle wielen mogelijk maakt, voor eeenvoudig en veilig weggedrag.

Quadro Qooder

De Quadro Qooder is de eerste motorscooter met 4 kantelende wielen die je gewoon met je autorijbewijs mag rijden*. Met de Qooder heb je de stabiliteit en veiligheid van 4 wielen, maar ervaar je de wendbaarheid en vrijheid als rijden op 2 wielen.

QV3

De QV3 is de allereerste 3-wiel motorscooter met 14” voorwielen en de enige met het HTS™ kantelsysteem. De QV3 is gewoon te rijden met je autorijbewijs en staat voor de ideale combinatie van efficiëntie, een ontspannen gevoel en rijplezier!