Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud

Regelmatige onderhoud is ten goede voor het rijplezier met je Qooder (MP3 motorscooter)
Bij Florijn Qoodermotive weten we hoe het rijdt en hoe we je Qooder moeten onderhouden. Regelmatig onderhoud is beter voor je Qooder en beter voor je portemonnee! Problemen die we tijdens een onderhoudsbeurt hadden kunnen signaleren en verhelpen, kunnen voor grote problemen zorgen als je hiermee doorrijdt. Vaak kost een onderhoudsbeurt in de meeste gevallen minder dan de gevolgen van het overslaan van een onderhoudsbeurt.

Wat doen wij zowel met onderhoud van de Qooder of motorscooter?


Uw Qooder ondergaat dan een algemene technische inspectie. Hier maken wij een rapport van welke aan u overlegd wordt zodat u op de hoogte bent van de technische staat van uw 3-wieler of 4 wieler motorscooter. Tevens staan op het technisch rapport de bijzonderheden vermeld die wij binnen een jaar verwachten. Dit doen wij om u zoveel mogelijk te vrijwaren van onvoorziene kosten.
bijzonderheden En uit te voeren reparaties worden met u doorgenomen zodat wij ze kunnen gaan uitvoeren. 
De Qooder is uitgerust met een hier doe je hydropneumatische veersysteem. Dit systeem geeft veel comfort, maar met zicht op het onderhoud ook zeer voordelig. Het systeem kent veel minder onderdelen die slijtage aan onderhevig zijn.
Toch moet het veersysteem van de 3-wielmotor en 4-wiel motor ook onderhouden worden. Wij controleren het systeem of lekkage, En brengen indien nodig de druk In het systeem weer op niveau. zo blijven de comfortabele rijeigenschappen gewaarborgd.

Verder

Verder

Verder worden de vloeistoffen gecontroleerd of ververst van de motor en aandrijving. Wij controleren de staat van de aandrijfriem Of vervangen deze als hij aan zijn vervangings interval is.
De Qooder uitgerust met Een schijfrem systeem. Deze controleren wij op van slijtage de remschijven en remblokken en indien nodig wordt goed of In het remsysteem ververst.
Florijn Qoodermotive is onderdeel van Florijn Automotive, een Bosch Car Service mobiliteitsbedrijf. Dit houdt in dat we werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele onderdelen. Wij doen er alles aan om u niet voor onverwachtte kosten te Laten staan. We stellen de kosten van te voren vast. Vallen de kosten toch hoger uit? Dan stemmen we de mogelijkheden eerst met je af voordat we de werkzaamheden uitvoeren. 
Bovendien worden er jaarlijks technische trainingen gegeven voor onze monteurs!
Zo proberen wij de mobiliteit van uw auto en of motor scooter optimaal te houden!

Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie of de welbekende pechhulp is wel zo veilig. Het is heel vervelend als je door omstandigheden met pech komt te staan. Met onze mobiliteitsservice wordt u altijd snel geholpen. Bel bij pech de alarmcentrale en de hulpdienst wordt gelijk ingeschakeld.

Proefrit aan huis

Liever een proefrit maken aan huis? Wij komen met de Qooder gratis en vrijblijvend naar je toe voor een bezichtiging, proefrit en live instructie. Zo kun je in de vertrouwde thuisomgeving geïnstrueerd worden en door ons wegwijs gemaakt worden in, op en met de Qooder.